• WiFi камера за всяко семейство, което иска да хвърля по един поглед какво се случва у дома, когато ги няма. Поставена на масата, шкаф или бюро, тя осигурява пълно наблюдение за всяка точка на помещението - просто завъртате на там, където искате да видите.
  Отивате на екскурзия - само извадете камерата от шкафа, включете захранването и тръгвайте - от всяка точка на света ще може да видите какво става, когато ви няма. И денем, и нощем.
 • 1080p Full HD видео камера
 • Детектор за движение и проследяване на обекта
 • Запис на SD карта
 • Нощно виждане
 • Двупосочна аудио връзка
 • Само за приложение на закрито (не е подходяща за използване на открито).
 • Приложение за iOS и Android


Как да използвате камерата:

 1. Уверете се, че и камерата, и вашия смартфон са в обсега на WiFi мрежата, която използвате там, където ще монтирате камерата. Веднъж конфигурирана да работи с този рутер, камерата няма да може да работи с друг, защото може да използва само една безжична мрежа. Това обаче не ограничава вашия смартфон - той може да се свързва с камерата от всяка мрежа по света.

 2. Свалете на вашия смартфон (iOS или Android) приложението JoyLite от AppStore или Google Play

 3. В горния десен ъгъл натиснете бутон "+" и изберете Add new camera. Типът на вашета камера е "PTZ Camera" (въртяща се камера).

 4. Натиснете бутон "Next" и ще преминете в следващия екран. Междувременно включете камерата към захранването (в комплекта имате захранващ кабел и USB адаптер).

 5. Следващата стъпка е особено важна. Моля, осигурете тиха среда за настройка - камерата се конфигурира ТОНАЛНО. Натиснете леко бутончето "Reset", намиращо се точно до буксата за захранване на камерата. Задръжте го докато камерата не издаде звуков сигнал (beep). Камерата ще се завърти до крайно положение, а синия светодиод ще започне да мига. Сега натиснете бутон "Next" от приложението JoyLite на смартфона си. Потвърдете че е изписана желаната от вас мрежова връзка а под нея паролата за достъп до вашата WiFi мрежа ( например WiFi_georgi и под него паролата georgi123). Ако всичко е изписано правилно, продължете натискайки бутон "Confirm".

 6. Увеличете звука на вашия смартфон и го поставете близо до камерата. Натиснете големия СИН бутон и изчакайте вашия телефон тонално да предаде настройките на вашата камера. Ако тя е записала настройките ще издаде кратък звуков сигнал. Продължете с натискане на бутон "Next".

 7. Възможно е тоналната настройка да не е успешна ( при някои видове смарт устройства) . В този случай трябва да използвате опцията за свързване с QR-код. При нейното избиране, телефонът автоматично генерира на екрана си QR-код, който трябва да "покажете" пред обектива на камерата , която потвърждава прочитането със звуков сигнал. В основата на камерата се намира QR код, който е уникален за всяка камера. Сканирайте го с вашия смартфон.

 8. Ако всичко е наред и сте се справили с конфигурацията ще видите съобщение "Bind Success". Натиснете бутон "Start". Добавянето на камерата е успешно. Ще видите снимка на това, което камерата е видяла и под нея бутони за допълнителни конфигурации. Натиснете върху снимката и вече сте в състояние да движите камерата във всички посоки, да говорите и слушате.

Камера 1080p 2MP WIFI камера
Чипсет и DSP T20Y+0816
Операционна система LINUX
Сензор 2MP CMOS
Формат на изображение H.264、AVI
Видео формат PAL、NTSC
Снимка 1960*1080P
Видео 1960*1080P
Cloud server очаквайте скоро
Интелигентни функции Автоматично проследяване
(разпознаване на лица - скоро)
Функция за автоматичен ъпдейт на софтуера Поддържа се
Запаметени позиции до 8 запаметени позиции с функция обхождане
Детектор за движение Да, със следене на движещия се обект
Светочувствителност 0 LUX/F1.2
Обръщане на образа при монтаж на обратно Да
Аудио декодер G.711/G.726
Микрофон Да
Високоговорител Да
Видео запис Задействане ръчно, часово и при движение
Съхранение Micro SD карта или на мобилния телефон
Възпроизвеждане На мобилния телефон
Аларми VIdeo Push, звукова, нотификация на телефона
WIFI 802.11b/g/n
Видео поток Основен и вторичен
IR-CUT Да
Слот за карта Да, с максимум от 64G
Захранване DC 5V 2A
Консумация 5W
Работна температура 0℃-+55℃
Работна влажност 10%-90%
Обектив 3.6MM
Подсветка за нощно виждане 3 IR светодиода

SMART IP камера 2MP, Full HD, WiFi с автоматично проследяване - ПОСЛЕДНИ БРОЙКИ !

 • Код: 865
 • Модел: GatoCam
 • Наличност: В наличност
 • 33.33лв.

 • с ДДС: 40.00лв.

Направете бърза поръчка, като оставите само вашето име и телефон. Наш служител ще се свърже с вас.